Du er her:

Ønsker du å søke en lærerutdanning eller sykepleierutdanning, men oppfyller ikke opptakskravet på gjennomsnittskarakter 4 (lærer) eller 3 (sykepleier) i matematikk?

23. april åpnet påmeldingen for Den virtuelle matematikkskolen (DVM), et tilbud for ungdomsskoleelever som har behov for større utfordringer i matematikk.

Lånekassen jobber med tiltak for å hjelpe elever og studenter som er i en vanskelig økonomisk situasjon, og Regjeringen har blant annet lagt fram tre forslag til tiltak gjennom Lånekassen:

Det er mye informasjon om Koronasituasjonen, og det kan være vanskelig å sortere ut informasjon som gjelder utdanning. Nettskolen i Nordland er fortsatt i full drift, noe som betyr at opplæringen for deltakerne fortsetter nesten som normalt.

Aktiviteten i Nettskolen i Nordland fortsetter tilnærmet som normalt.

Er du voksen og ønsker å utdanne deg som agronom?

Deltakere i Nettskolen i Nordland kan få skolebevis på sin mobiltelefon via mobilapplikasjonen PocketID.

Nettskolen i Nordland tilbyr et nettbasert språkkurs i norsk for minoritetsspråklige.